Vuosikokouksen 2019 tulokset

Vuosikokous pidettiin 12.1.2019 annettuna aikana.

Oleellista tiedotettavaa:

 • Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Konsta Lensu, ja Most Casual Mahjong Clubin edustajana Henri Vataja. Varapuheenjohtajana aloittaa Anne-Mari Haapsamo. Kirjanpitäjänä sekä Mahjong-seura Tenpain edustajana aloittaa Mimmi Lehtonen. Sihteerinä ja Aalto Daigaku Maajanbun edustajana aloittaa Petteri Huuskonen. Toiminnantarkastajana jatkaa Samu Viitanen, varatoiminnantarkastaja on Vilhelmiina Viinikka.
 • SM-kisat 2018 järjestetään Oulussa heinäkuun lopussa.
 • Suomi eroaa virallisesti Mahjong International Leaguesta (MIL)
 • Paikat kesäkuun EM-kisoihin jaetaan vuodenvaihteen MFRS- ja EMA-rankingien perusteella (käyttäen tietysti vuosikokouksessa 2018 ilmoitettua järjestelmää). (Paikkojen jako alkaa todennäköisesti tammikuun aikana)
 • Arvokisapelaajat valitaan vuoden 2020 MM-kisoihin ja siitä eteenpäin seuraavassa järjestyksessä:
 1. Hallitseva Suomenmestari
 2. MFRS:n #1
 3. MFRS:n #2
 4. MFRS:n #3
 5. Suomen EMA-rankingin #1
 6. MFRS:n #4
 7. MFRS:n #5
 8. MFRS:n #6
 9. Suomen EMA-rankingin #2

Ja niin edelleen toistaen kaavaa MFRS-MFRS-MFRS-EMA.

Kokouksen koko pöytäkirjan voi lukea tästä.