EM-karsinta

Riichin EM-kisat ovat tulossa tämän vuoden lokakuun 7-9 päivä ja ne järjestetään Isossa-Britanniassa. Näihin kisoihin on Suomella 2 kappaletta paikkoja.

Nyt haluaisimmekin kerätä halukkaista osallistujista listan. Ne ketkä saavat oikeuden osallistua noihin kisoihin päätetään joko mahdollisella karsintaturnauksella tai arpomalla. Jos haluat osallistua karsintaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen mahjongfinland (AT) gmail.com. Liitä sähköpostiisi oma nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi tai muu tapa millä voimme olla sinuun yhteydessä asiasta. Karsintaan voi ilmoittautua kuka tahansa.

Ilmoittautuminen on alustavasti sitova. Eli jos ilmoittaudut, olet myös valmis lähtemään kisoihin, ellei tule sitten jotain pakottavaa estettä miksi et pääsisi osallistumaan.

Deadline ilmoittautumiselle on tämän viikon lopussa 5.6 klo 12 ja mahdollinen turnaus järjestettäisiin viimeistään 10-12.6 olevana viikonloppuna. Tarkempaa infoa annamme asiasta heti kun sitä on.

Lisätietoja kisoista löydät osoitteesta: http://ermc2016.com/

Nettisivumme on taas myös toiminnassa ja sitä kiusannut tietokantaongelma on vihdoinkin saatu korjattua. Voimme jatkossa ilmoittaa luotettavammin ajankohtaisista asioista.

Julkaistu: 31 Toukokuuta 2016