Uudet riichi-säännöt tulivat käyttöön

Riichi-Mahjongin uudet säännöt tulivat käyttöön 1.4.2016. Uusiin sääntöihin voit tutustua täältä.

Suomen ensimmäinen EMA-tason turnaus pelattiin 26.3.2016. Turnauksen voittajat olivat: 1. sija: Yuanqi Shan, 2. sija: Henri Kumpulainen, 3. sija: Kai Heikkilä. Onnea voittajille! Turnauksesta voit lukea lisää täältä.

Mahjong-seura Tenpai ry järjestää vuosittaisen kevätturnauksensa 7.5.2016. Turnaukseen pääsee ilmoittautuman Tenpain nettisivulta.

Euroopanmestaruuskisat riichi-mahjongissa järjestetään 7-9.10.2016. Suomella on tällä hetkellä 2 paikkaa varattuna pelaajille. Joudumme vielä tänä vuonna järjestämään karsintaturnauksen siitä, ketkä saavat lähteä edustamaan Suomea noihin kisoihin. Karsintaturnauksen ajakohtaa ei ole vielä päätetty. Ensi vuodesta lähtien voimme käyttää jo tänä vuonna keräämiämme turnaustuloksia/rankingia tällaisien asioiden päättämiseen. Turnauksesta voit lukea lisää täältä.

Mahjong Finland toivottaa kaikille oikein aurinkoista kevättä!

Julkaistu: 11 Huhtikuuta 2016